fbpx
Oldal kiválasztása

High-Tech TPU fólia felhelyezése

  1. A fóliát vedd ki a nejlon tasakból.
  2. A felső fóliát (amin a Type Gorilla feliratot látod) húzd le róla, ügyelve arra, hogy a kivágott kijelző területéről is. Ez a felület már maga a fólia azon része, amin érintkezni fog a kezeddel használat közben.
  3. Ha jelenleg a telefonodon található üvegfólia, akkor azt vedd le róla.
  4. A csomagban találsz egy alkoholos törlőkendőt, ezzel tisztítsd tisztára a telefonod kijelzőjét. Ezenkívül találsz egy száraz törlőkendőt is, szintén töröld tisztára és szárazra. Találsz a dobozban még egy matricát is, ezzel az esetleges porszemeket tudod eltávolítani.
  5. ProShield HydroGel spray-jel fújd be a telefonod kijelzőjét.
  6. A műanyag lapból óvatosan szedd ki a kivágott fóliát. Ezen is található még egy réteg fólia, középen megszakítva. Az egyik oldaláról szedd le a fóliát, majd fújd be a HydrGel-lel és illeszd a telefonod kijelzőjére. Ekkor még nem fog tapadni. Húzd le a másik oldaláról is a fóliát.
  7. Illeszd megfelelően a kijelzőre a fóliát, a gél miatt könnyen mozgatható lesz.
  8. Az applikátorral (műanyag kártyával) határozott mozdulattal szorítsd ki a folyadékot a fólia és a kijelző között. Ügyelj arra, hogy a kivágott részek (ha vannak), pontosan illeszkedjenek és széltől-szélig érjenek a telefon kijelzőjénél.
  9. Amint minden folyadékot eltávolítottál, már nem fog mozogni a fólia. Érdemes várni pár percet, majd egy papírtörlővel szárazra törölni.
  10. FONTOS: Ha lekerekített szélű telefonnal rendelkezel, akkor hajszárítóval tudod a fóliát zsugorítani. A hő hatására a fólia felveszi a lekerekített formát és rásimul a telefon oldalára.

A fólia 24 órát át még foltos lehet, de ez minden esetben megszűnik.

Ha mindent jól csináltál, akkor tökéletes védelmet élvezhet a telefonod. Kérdés esetén keress elérhetőségeink egyikén.