fbpx
Oldal kiválasztása

Szállítási és fizetési
lehetőségek

Szállítás, átvételi lehetőségek

Csomagküldő csomagpont

Rendelésed leadása után 2-3 munkanapon belül átvehető az általad választott csomagponton az ország egész területén.

790 Ft

Házhozszállítás

Az ország bármely pontjára lehetőség van a kiszállításra 2-4 munkanapon belül. A legjobb futárszolgálatokkal dolgozunk együtt.

1390 Ft

Személyes átvétel

Ingyenesen a Lurdy házban az Ibolya Jegyirodában tudod átvenni a rendelésedet nyitvatartási időn belül. Kizárólag készpénzes fizetésre van mód.

ingyenes

Fizetési módok, lehetőségek

Bankkártyás fizetés

Rendelésed leadásakor lehetőséged van bankkártyás fizetésre. Ezenkívül csomagpontos átvételkor és házhozszállításkor is tudsz kártyával fizetni.

Átutalás

Rendelésed leadásakor lehetőséged van átutalással fizetni. Ebben az esetben a termékek kiszállítása a pénz beérkezése után történik meg.

Utánvétel

A megrendelésedet lehetőséged van utánvétellel is kérni. Jó ha tudod, hogy utánvétel esetén a futárszolgálat extra díjat számol fel, amely 390 Ft.

Mi az a Csomagküldő?

A Csomagküldő.hu egy profi csomagküldő hálózat, mely Közép-Európában több ezer, míg Magyarországon több száz átvevőhellyel rendelkezik, melyekre gyorsan és olcsón kiszállíttathatod a megrendelt árut. Webáruházunkban választhatod szállítási módnak a Csomagküldő.hu-t is. Az aktuális átvevőhelyek listáját itt tudod megnézni: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

A Csomagküldő.hu működése az átvevőhelyek kiterjedt hálózatán alapul. Az átvevőhelyek minden esetben helyi üzletek, boltok – például a legközelebbi benzinkút, számítógépüzlet vagy műszaki bolt, kozmetikai szalon, papírbolt, horgászbolt, élelmiszer üzlet, stb… Ennek a rendszernek köszönhetően nem kell otthon várnod, hogy mikor hív a futár. Kérd a csomagodat a hozzád legközelebb eső Csomagküldő.hu átvevőpontra, ahol a kiszállított csomag 7 napig megvár.

Csomagpontra való kiszállítás: egységesen 790 Ft
Házhozszállítása díja: 1390 Ft
Utánvétkezelési díj: 390 Ft (utánvétel választás esetén)

Mik a Csomagküldő.hu előnyei?
– Egyszerű csomag-nyomkövetés
– Egy jelszóval átvehető a csomag
– Kibontható és ellenőrizhető a csomag átvételkor
– Akár 21 napig is megőrzésre kerül a csomag az átvevőhelyen
– Kedvező ár

Hogyan működik a Csomagküldő.hu?
1) A szállítási módnál válaszd a Csomagküldőt.
2) Ha átadjuk a csomagodat a Csomagküldő.hu-nak értesítést küldünk neked.
3) Amit megérkezik az átvevőhelyre a csomagod a Csomagküldő.hu SMS-ben és e-mail-ben is értesít téged.
4) Az SMS-ben és az e-mail-ben is küldenek neked egy egyedi jelszót. Ezt kell bemondanod az átvevőhelyen.
5) Máris nálad a csomag – boldogság! 🙂

A csomag felvételével mást is megbízhatsz, mivel az átvételi jogot a jelszóval kell igazolni. Ha 7 napon belül nem tudod felvenni az árut, egy válasz SMS-ben vagy a csomagkövetőn keresztül 21 napra meghosszabbíthatod a tárolási időt.

Hol ellenőrizhetem, hogy hol van a csomagom?
A Csomagküldő.hu modern csomagkövetési szolgáltatásnak köszönhetően gyorsan megtudhatod, hogy csomagod éppen hol van és mikor érkezik meg. Egyszerűen csak add meg a csomagszámot az alábbi linken, ami egy Z betűvel kezdődő, kilencjegyű számsor: https://tracking.packeta.com/hu/tracking/search (kiküldtük neked e-mail-ben)

Ha van kérdésem a csomagommal kapcsolatban kit kereshetek?
Hívd a Csomagküldő.hu ügyfélszolgálatát, mely elérhetőségeit itt találod meg: https://www.csomagkuldo.humaganszemelyeknek/kapcsolat

Kérdésed van?

Írj Nekünk és 1 munkanapon belül válaszolunk!