fbpx
Oldal kiválasztása
Akció!

Xiaomi 10 PRO 5G High-Tech full képernyővédő fólia

5.490 Ft

A ProShield méretre szabott képernyővédő fóliával anélkül védheted meg a mobilod a mindennapi használatból fakadó karcolásokkal és ütésekkel szemben, hogy le kellene mondanod a kristálytiszta átlátszóságról és a természetes színekről.

Egyedileg készül, hajszálpontosan a telefonod méreteihez igazítva, két napon belül pedig kézhez kapod. A felhelyezése 100%-ban „bénázás biztos”, és pár másodperc alatt meg is van.

Miért fizetnél feleslegesen buborékosan feltett fóliákért, és miért várnál heteket a silány minőségű behozott fóliára? Válaszd a ProShield öngyógyító fóliát, és a mobilod két nap múlva védve lesz a sérülésektől és karcoktól!

Ezért fogod szeretni a ProShield öngyógyító képernyővédő fóliát:
  • Tökéletesen rácuppan a telefonodra, hiszen a legmodernebb géppel, egyedileg vágjuk méretre.
  • Olyan könnyű a felhelyezése, akárcsak egy elemcsere a távirányítóban.
  • Tényleg „bénázás biztos”, hiszen csomagban adjuk hozzá az egyszerű felhelyezéshez nélkülözhetetlen eszközöket, egy „lépésről lépésre” útmutató videóval együtt.
  • Kristálytiszta képet és természetes színeket biztosít, szinte észre sem veszed a jelenlétét.
  • Ráadásul öngyógyító, vagyis az anyaga hő hatására meglágyul és eltünteti a kisebb karcokat.
  • Magyarországon készül, így a rendelést követő két napon belül nálad lehet.
  • Ami pedig a legfontosabb, a telefonod hosszú távon védve lesz a nemkívánatos karcolásoktól, ütésektől és sérülésektől.
UNBOXING VIDEÓ IDE KATTINTVA

Leírás

A képernyővédő fóliák Rolls–Royce változataAvagy miként varázsolja problémamentessé a ProShield a rendszeres mobilhasználatot?

Ismerős helyzet, amikor a kulcsokkal és apróval zsebre vágott, az autó kesztyűtartójába épp kijelzővel lefelé bedobott, vagy az edzés közben leesett méregdrága telefonodon annyi lesz a karcolás, mint egy 20 éves autón? Ilyenkor életmentő lehet a képernyővédő fólia.

A legtöbb üvegfólia viszont vagy túlárazott, vagy egyszer használatos. Egy-egy esésnél vagy ütésnél megvédik a telefonod, de a károsodások kivédésében tönkremennek, és dobhatod is el őket.

A ProShield öngyógyító fólia viszont úgy vigyáz a mobilodra, akár egy láthatatlan páncél. Extra nagy teherbírású, rugalmas poliuretán műanyagból készül, ami papírlap vékonyságú (mindössze 0,13 mm), de annál ellenállóbb. Ráadásul hőre lágyul, így nyomtalanul képes a kisebb karcokat eltüntetni akár egy érintést követően is.

Használat közben fel sem tűnik majd, hogy ott van a telefonon. Érzetre ugyanis nem változtat a kijelzőn, természetes színeket és kristálytiszta képet biztosítva. A TPU fólia kibírja a mindennapi igénybevételt, mert karc- és ütésálló.

A ProShield Magyarországon készül, a csapatunk egy speciális vágógéppel egyedileg vágja az eszközödre, így szinte bármely típusra, de akár más okoseszközre, okosórádra is készíthető méretpontos védőfólia. A munkához a megbízhatóságáról ismert Type Gorilla fóliákkal dolgozunk alapanyagként.

A legjobb: a megrendelést követően a ProShield öngyógyító kijelzővédő fóliáddal többé nem kell GSM boltokba menned a hibátlan felhelyezésért. A csomagban ugyanis találsz majd egy hydrogél folyadékot, amit a képernyőre juttatva a fólia felhelyezhető, de nem tapad oda elsőre!

Nem baj, ha nem voltál ötös technikából, hiszen többször próbálkozhatsz, ez nem befolyásolja a tökéletes végeredményt! Mikor pontosan felhelyezted, a ProShield fólia alól egy speciális applikátorral kell kisimítanod a felesleges folyadékot, és már készen is vagy! A teendőkről egy lépésenként követhető útmutató videót is készítettünk.